ЗАРЯДКА https://youtu.be/4g6Cd1X7lUU

СТРОЙОВІ ВПРАВИ  https://youtu.be/qxzlRo__-oQ 

КИСТЬОВА ПАЛЬЧИКОВА ГІМНАСТИКА https://youtu.be/buc1o0zaRZo

МУДРИ

Та, що рятує життя


                 Методика виконання. Вказівний палець зігнутий так, щоб він торкався подушечкою кінцевої фаланги основи великого пальця. Одночасно торкаються подушечками один одного середній, безіменний і великий пальці, мізинець випрямлений. Цю мудру бажано виконувати обома руками одночасно.

ЛЕГКА АТЛЕТИКА 

БІГ

  https://youtu.be/K_0aLdiRRZw

Вдосконалюватися в техніці бігу на дистанції. Учні повинні знати: — в бігу з максимальною швидкістю зберігається вільність рухів (немає зайвого напруження); — швидкість залежить від довжини кроку та темпу кроків; — для кожного існує оптимальне співвідношення довжини та частоти кроків. Засоби та методичні вказівки.

1. Біг з прискоренням до максимальної швидкості з переходом на вільний біг (60—80 м). 2. Біг із зміненням зусиль у відштовхуванні та темпу рухів. Вправа починає виконуватись як біг з прискоренням Після досягнення максимальної швидкості бігун «котиться» за інерцією (біля 10 м), після чого знову починає активне відштовхування (на відрізку до 10 м), а потім переходить в біг за інерцією, і так 2 — 3 рази. Швидкість бігу не дивлячись на різницю в силі відштовхування, змінюється несуттєво, тому що в бігу за інерцією нога ставиться ближче до ЗЦМт і не гальмує руху, а темп підвищується. 3. Те саме, але відрізки, які пробігаються за інерцією зменшуються до 2—3 кроків. 4. Біг з прискоренням на похилій стежці вниз (1,5—2,5°). При збереженні правильного положення тіла і постановки ноги без гальмування учні досягають більш досконалих рухів постановки ноги на опору. 5. Біг на похилій стежці вгору. Збільшення потужності відштовхування бажано сполучати з підтриманням високого (оптимального) темпу рухів.

МУЛЬТИК ПРО ЗДОРОВ Я

 https://youtu.be/1J8zKhjLIk4