ЗАРЯДКА https://youtu.be/4_olhExI6Gs

СТРОЙОВІ ВПРАВИ  https://www.youtube.com/watch?v=zG7H-25rlSk

КИСТЬОВА ПАЛЬЧИКОВА ГІМНАСТИКА https://youtu.be/E30tSqnTZjs

МУДРИ 

Мудра «Раковина» (ЯВ)
Показання – Захворювання горла, гортані, охриплості голосу. Виконуючи цю мудру, підсилюється голос, тому її рекомендують виконувати співакам, артистам, учителям, промовцям..Методика виконання: дві з’єднані руки зображають раковину. Чотири пальці правої руки обіймають великий палець лівої. Великий палець правої руки торкається подушечки середнього пальця лівої руки. 

Ігри з повітряними кульками для дітей

vozdushnie_sharikiПовітряні кульки - відмінна прикраса для будь-якого свята. Але крім прикраси, кульки можуть стати іграшками для дітей різного віку. Навіть для маленької крихти, якій тільки недавно виповнилося шість місяців. Маленька дитина добре реагує на яскраві плями, звертає на них увагу.

Тому повітряні кульки можуть стати відмінною розвиваючою іграшкою.

Перше знайомство дитини з кулькою - легкі торкання. Не бійтеся давати повітряні кульки, єдино - сильно їх не надувайте, щоб не лопнули. Кульки легкі і вони добре стрибають. Крихітці можна купити 1-2 гелевих кульки з довгими вірьовками. Йому буде цікаво підтягувати кульки до себе за мотузочку і відпускати назад їх до стелі. Але потрібно буде кілька разів показати малюкові, як це зробити.