ЗАРЯДКА https://youtu.be/14si7b3hP3c

СТРОЙОВІ ВПРАВИ https://youtu.be/Zesy7ZLLL-o 

ПЕРЕШИКУВАННЯ ІЗ ОДНІЄЇ КОЛОНИ В ДВІ    

https://youtu.be/0LGVnYo-Mwg  

 https://youtu.be/rkZjVDMe154   

Вестибулярний апарат

Цей сегмент головного мозку допомагає визначати нашого тіла, де низ, а де верх, де право, де ліво. Працює він за рахунок гідравлічного тиску на особливі рецептори. Якщо прибрати силу тяжіння, вестибулярний апарат просто загубиться.

Ця частина мозку відповідає за рівновагу і спритність. Для нього теж існує спеціальна тренування, яка дійсно може допомогти вам швидше пристосовуватися до різких нестандартним руху.

Тест на вестибулярний апарат (або на рівновагу): встаньте прямо, за рахунок ніг здійсніть 10 обертів за годинниковою стрілкою, потім відразу ж 10 обертів проти. Різко зупиніться і спробуйте стати на одну ногу. Багато хто після такого і на двох встояти навряд чи зможуть. Цей тест показує рівень розвитку вашого вестибулярного апарату. До речі, танці, акробатика, фігурне катання, заняття на пілоні добре допомагають зміцнити його.

З часом, якщо його не тренувати, вестибулярний апарат деградує, тіла стає складніше адаптуватися після обертань і різких змін положення. Може з’являтися нудота та запаморочення. До речі, нудота від повітряних ям в літаку, від різких прискорень – ознака ослабленого вестибулярного апарату.

МЕТАННЯ НА ДАЛЬНІСТЬ https://youtu.be/vSa6gBw4x2I  

 різновики кидка малого м яча  https://www.youtube.com/watch?v=1fQol8hHd-8