Зарядка https://www.youtube.com/watch?v=i8ZlI3jiv1Q

Стройви вправи  https://youtu.be/Zesy7ZLLL-o 

ПЕРЕШИКУВАННЯ ІЗ ОДНІЄЇ КОЛОНИ В ДВІ   

https://youtu.be/rkZjVDMe154  

КИСТЬОВА ПАЛЬЧИКОВА ГІМНАСТИКА https://youtu.be/261qHzZitrM

Мудри

 Мудра «Корова»
.Методика виконання : мізинець лівої руки торкається серцевого пальця правої руки; мізинець правої руки торкається серцевого пальця лівої руки. Одночасно з’єднуємо середній палець правої руки з вказівним пальцем лівої руки, а середній палець лівої руки з вказівним пальцем правої руки. Великі пальці розставлені.

 ЛЕГКА АТЛЕТИКА

СТРИБОК У ДОВЖИНУ З МІСЦЯ

Цей стрибок не складний за технікою вико-нання, однак достатньо повно характеризує рівень швидкісно-силової підготовленості , його координацію.  

Техніка стрибка з місця поділяється на: підготовку до відштовхування, відштовхування, політ і приземлення.

Підготовка до відштовхування. Стрибун підходить до лінії відштовхування, становить стопи на ширині плечей або трохи ширше, піднімає руки уверх й трохи назад, одночасно прогинається у попереку і піднімається навшпиньки. Після цього повільно, але достатньо швидко опускає руки вниз - назад, одночасно опускається на усю стопу, згинає ноги у колінних й кульшових суглобах, нахиляється уперед так, щоб плечі були попереду стоп, а кульшові суглоби знаходились над носками. Руки відведені назад, трохи зігнуті у ліктьових суглобах. Не затримуючись у цьому положенні, стрибун переходить до відштовхування.

Відштовхування важливо починати в момент, коли тіло стрибуна ще опускається за інерцією униз, тобто тіло рухається униз, але вже починається розгинання у кульшових суглобах. При цьому руки активно й швидко виносяться вперед й трохи уверх за напрямком стрибка. Далі відбу-вається розгинання у колінних й згинання у гомілковостопних суглобах. Завершується відштовхування у момент відриву стоп від ґрунту.

У фазі польоту стрибун випростовує своє тіло, витягнувшись як струна, потім згинає ноги у колінних і кульшових суглобах й підтягує їх до грудей. Руки при цьому відводяться назад - униз, після чого, стрибун випрямляє ноги у колінних суглобах, виводячи стопи вперед до місця приземлення. У момент торкання ногами місця приземлення, стрибун активно виводить руки вперед, одночасно згинаючи ноги у колінних суглобах й підтягуючи таз до місця приземлення. Закінчується фаза польоту.

Приземлення. Згинання ніг повинно бути пружним, з опором. Після зупинки стрибун випрямляється, робить два кроки вперед й виходить з місця приземлення

https://youtu.be/StH_3V8BHXY

СТАРИЙ ТОМ СПОРТ МУЛЬТИК 

https://youtu.be/uOcXIUyOc4I