1. Виконання ранкової гімнастики.

https://www.youtube.com/watch?v=HxezyqROtCQ

2. Виконання вправ для розвитку координації

https://www.youtube.com/watch?v=gdaXalrITng

3. "Човниковий біг" (теорія) (після закінчення карантину все наздоженемо :))

Що таке човниковий біг, чому його так називають і навіщо так бігати? Це ще один різновид бігу в легкій атлетиці. Давайте розберемося докладніше.

Слово «човник» часто вживається для позначення деталі швейної машини, до якої кріпиться нитка. Вона ходить вгору і вниз, просмикуючи нитку крізь тканину. Завдяки такому винаходу ручна праця по створенню, наприклад, одягу став повністю автоматизованим. Човниковий біг отримав свою назву через постійну зміну напрямку. Зазвичай це біг між двома точками вперед-назад. 

Опис проведення тестування. За командою "На старт!" учасник займає положення високого старту за стартовою лінією. За командою "Руш!" він пробігає 9 метрів до другої лінії, бере один з двох дерев'яних кубиків, що лежать на лінії, повертається бігом назад і кладе його на стартову лінію. Потім біжить за другим кубиком і, взявши його, повертається назад та кладе на стартову лінію.

Результатом тестування є час від старту до моменту, коли учасник тестування поклав другий кубик на стартову лінію.

Загальні вказівки і зауваження. Результат учасника визначається за найкращою із двох спроб. Кубик слід класти, а не кидати. Якщо кубик кидається, спроба не зараховується. 

Таким чином, ви схожі на човник, який бігає туди-сюди. Це комплексне навантаження, що розвиває координацію, швидкісні якості, почуття рівноваги і моторику м`язів тіла. Все це необхідно для будь-якої гри з м`ячем, хокею, бойових єдиноборств.

https://www.youtube.com/watch?time_continue=51&v=y_tgBkLbHro&feature=emb_logo