Доброго дня, Діти!

«Ніщо не вічне - тільки любов матері…»

Щасливі ми, що народилися й живемо на чудовій, багатій землі - у славній Україні. Тут жили наші прадіди. Тут корінь роду українського, що сягає сивої давнини, одвічних добрих традицій, які ми сьогодні відроджуємо. Одна з найдавніших - свято Матері, що відзначається у другу неділю травня.

Травень - це місяць Пречистої Дві Марії, яка благословила у хресну путь свого єдиного сина - Спасителя людства. До Матері Божої звертаються християни, просячи заступництва й допомоги. У травні люди висловлюють подяку материнській самопожертві й відзначають День Матері.

Згадаймо сьогодні, як багато зробила для світу мама, жінка. Згадаймо терпіння й сльози тих матерів і жінок, що проводжали своїх дітей та чоловіків на численні війни, що вогняними смерчами проносились через українську землю.

За тобою завше будуть мандрувати

Очі материнські і білява хата.

І якщо впадеш ти на чужому полі,

Прийдуть з країни верби і тополі,

Стануть над тобою, листям затріпочуть,

Тугою прощання душу залоскочуть,

Можна вибирати все на світі, сину,

Вибрати не можна тільки Батьківщину.

Скажіть спасибі своїй найріднішій людині- мамі,  скажіть не тільки словом. Але й ділом, ставленням, посмішкою, добротою і любов ю.

Допоки на світі живуть батьки, навіть дорослі діти залишаються для них дітьми. Треба пам'ятати своє коріння. Ви теж станете батьками і відчуєте ті тривоги, які відчувають ваші батьки, матері. Ставтесь до них так. як би ви хотіли, щоб ваші діти ставилися до вас. Не забувайте їм говорити про свою любов, шануйте їх, допомагайте їм. І тоді ще довго зігріватиме вас мамина усмішка.

https://www.youtube.com/watch?v=_835nrxfBtw

https://www.youtube.com/watch?v=611XCFwl2e0